GGD van start met corona herhaalprik voor kwetsbaren

GGD Gelderland-Midden zet de herhaalprik tegen corona bij 70-plussers. Die kunnen zowel met als zonder afspraak hiervoor bij ons terecht. Ook bewoners van zorginstellingen en volwassenen met het syndroom van Down of een ernstige afweerstoornis krijgen de herhaalprik.  

De herhaalprik beschermt kwetsbare mensen na hun booster extra tegen corona. De prik mag pas 3 maanden na de booster worden gezet.

70-plussers kunnen de herhaalprik zonder afspraak krijgen op alle vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Midden. Naast de vaste locaties dus ook op alle pop-up locaties. Hierdoor is de reisafstand altijd beperkt. 

Liever op afspraak de herhaalprik krijgen? Bel dan naar het landelijke nummer 0800 7070 of maak online de afspraak via planjeprik.nl. Op afspraak zetten we de herhaalprik alleen op vaste vaccinatielocaties. Voor deze locaties geldt:  

  • Parkeren bij de locatie kan
  • Alles is op de begane grond
  • De locatie is rolstoelvriendelijk
  • Toiletten zijn aanwezig
  • Er is een arts voor vragen

Meer over de herhaalprik tegen corona

Bekijk alles over de herhaalprik tegen corona

Vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf

Mobiele 70-plussers kunnen hun herhaalprik tegen corona onder meer halen bij deze vaccinatielocatie in Arnhem Presikhaaf. Dat kan zowel met als zonder afspraak.