Gele boekje: zo krijg je bij onze GGD een sticker en stempel

Alle GGD'en geven vanaf maandag 7 juni na een coronavaccinatie een bewijs ervan in het gele boekje. Op de (mobiele) vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Midden doen we dit consequent bij inwoners die hun gele boekje meenemen. 

Kom je vaccineren?

Neem je gele boekje mee. Laat dat zien bij je vaccinatie. Je krijgt dan direct na je vaccinatie een sticker in het boekje. Daarop staat de naam van het vaccin en batchnummer. Je krijgt ook een GGD-stempel en de vaccinatiedatum.

Al gevaccineerd door onze GGD?

Ben je door GGD Gelderland-Midden al één of twee keer gevaccineerd, maar heb je nog geen bijschrijving en wil je dit alsnog? Kom naar één van onze (mobiele) vaccinatielocaties. Laat de host weten dat je komt voor bijschrijving in het gele boekje. Je krijgt een sticker in het boekje met daarop de naam van het vaccin. Ook krijg je een GGD-stempel plus een bijschrijving van de vaccinatiedatum en het batchnummer van het vaccin.

Let op! Vergeet niet om je identiteitsbewijs, je gele boekje en je vaccinatieregistratie dat je bij je vorige bezoek hebt ontvangen, mee te nemen. Heb je nog geen geel boekje? Dan kun je dat bestellen bij de uitgever. De GGD heeft géén gele boekjes.

Goed om te weten: alleen bij gevaccineerden die zelf langskomen, schrijven wij bij. Je kunt dus niét voor iemand anders het gele boekje laten bijwerken.

Gevaccineerd door een andere GGD of je huisarts?

Als je bent gevaccineerd door een andere GGD, helpt onze GGD je ook met bijschrijven in het gele boekje. Ben je gevaccineerd door je huisarts, kunnen we je niet helpen. Je kunt dan het beste even contact opnemen met je huisarts.